Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.06.2024

Tubertini SRL

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ιταλική εταιρία παραγωγής ειδών αλιείας TUBERTINI SRL συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρία Tubertini, με τις συμβουλές των αθλητών αλιείας και των συνεργατών της, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων.

Χρησιμοποιώντας τους αγώνες αλιείας σαν πεδίο δοκιμών, οι αθλητές τις Tubertini αποτελούν την βάση για την εξέλιξη της τεχνολογίας στην παραγωγή δίνοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε απαιτητικό ψαρά.

Η Tubertini βρίσκεται στο Βαζάνο, μια επαρχία στη Μπολόνια Ιταλίας και εκτείνεται σε ένα κτίριο πάνω από 2.800 τμ. με 29 εργαζόμενους. Στο εσωτερικό χώρο της εταιρίας εκτός από τις αποθήκες, υπάρχει η παραγωγή φελλών, η περιτύλιξη νάυλον, και σε απόσταση λιγότερο 100 μέτρων το δεύτερο εργοστάσιο 800 τμ. για την παραγωγή τεχνητών δολωμάτων.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED