Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.18.2022

Tubertini SRL

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ιταλική εταιρία παραγωγής ειδών αλιείας TUBERTINI SRL συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Ελληνική έκθεση! Θα την βρείτε στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρία Tubertini, με τις συμβουλές των αθλητών αλιείας και των συνεργατών της, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων.

Χρησιμοποιώντας τους αγώνες αλιείας σαν πεδίο δοκιμών, οι αθλητές τις Tubertini αποτελούν την βάση για την εξέλιξη της τεχνολογίας στην παραγωγή δίνοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε απαιτητικό ψαρά.

Η Tubertini βρίσκεται στο Βαζάνο, μια επαρχία στη Μπολόνια Ιταλίας και εκτείνεται σε ένα κτίριο πάνω από 2.800 τμ. με 29 εργαζόμενους. Στο εσωτερικό χώρο της εταιρίας εκτός από τις αποθήκες, υπάρχει η παραγωγή φελλών, η περιτύλιξη νάυλον, και σε απόσταση λιγότερο 100 μέτρων το δεύτερο εργοστάσιο 800 τμ. για την παραγωγή τεχνητών δολωμάτων.

Θα βρείτε την Tubertini στο περίπτερο A.42 -A.44

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor