Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.05.2023

Φουσκωτά Σκάφη TROPIDA RIBS – Τάκης Σαμαρτζής

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Βρείτε τα βραβευμένα φουσκωτά σκάφη TROPIDA RIBS του Τάκη Σαμαρτζή στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η TROPIDA είναι μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία στον χώρο της ναυπήγησης σκαφών. Ιδρύθηκε το 2014 με στόχο την δημιουργία φουσκωτών σκαφών που να συνδυάζουν τις  υψηλές  επιδόσεις , με την  άνεση, την οικονομία και την ασφάλεια.

Τα σκάφη της TROPIDA είναι ιδανικά τόσο για ιδιωτική όσο και  για επαγγελματική χρήση. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO9001/2018.

Ο Τάκης Σαμαρτζής, με πολυετή εμπειρία και διακρίσεις, τόσο στον σχεδιασμό και στην κατασκευή σκαφών αναψυχής, όσο και στους αγώνες ταχυπλοΐας ανοικτής θάλασσας, είναι ο ιθύνων νους της TROPIDA.

Ξεκινώντας ως editor από το 1993-2000 σε καταξιωμένα έντυπα του ειδικού ναυτικού τύπου για τα rib και συγκεκριμένα τα περιοδικά POWERBOAT & RIB , ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ , THALASSA, ΦΟΥΣΚΩΤΟ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να αξιολογήσει τα περισσότερα φουσκωτά σκάφη και τους κινητήρες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Από το 2000 και μετά, χρησιμοποιώντας την εμπειρία αυτή , τις γνώσεις στην μηχανολογία και την τεχνολογία της ασφαλούς πλεύσης , αλλά και την αγάπη του για την θάλασσα και τα σκάφη , σχεδίασε και κατασκεύασε σε συνεργασία με γνωστούς οίκους στην Αγγλία κάποια από τα καταξιωμένα rib τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Παράλληλα , ως οδηγός αγώνων σκαφών ανοικτής θάλασσας κατέκτησε τρία πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες των 140, 150,και άνω των 300 ΗΡ τουρισμού.Το 2014 αποφάσισε να δημιουργήσει μια καθαρά ελληνική εταιρεία την TROPIDA, θέλοντας να προσφέρει γρήγορα, καλόπλοα , σπόρ, και ιδιαίτερα σκάφη με έμφαση στην χρηστικότητα στο design και την ποιότητα κατασκευής.

Το 2019 βραβεύεται με το IRON A DESIGN AWARD & COMPETITION for yachts για τον σχεδιασμό του COSMIC 39.  Την ίδια χρονιά ανακυρήσεται DESIGN HERO απο την Διεθνη Ακαδημία Σχεδιασμού.

Η D.A.C. WORLD LEADING DESIGNER τον έχει κατατάξει στην 29η θέση Διεθνώς, ανάμεσα στους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές σκαφών στον κόσμο.

Θα βρείτε τα φουσκωτά TROPIDA στο περίπτερο A.22

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor