Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.10.2016

ΤΡΕΖΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία “ΤΡΕΖΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος- Boat & Fishing Show 2016.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 στην Αθήνα με την επωνυμία “Ι. ΤΡΕΖΟΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.” Το 2005 η επιχείρηση ενισχύθηκε με τα νεότερα μέλη της οικογένειας ανανεώνοντάς την με δυναμικές και σύγχρονες ιδέες, ενώ το 2008 επεκτάθηκε ανοίγοντας ένα νέο κατάστημα στη Λ. ΑΘΗΝΩΝ 212, προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Τα προϊόντα απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε εταιρείες κατασκευής, καταστήματα ναυτιλιακών και χρήστες σκαφών, ενώ τα στελέχη της είναι σε θέση να παρέχουν την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες όντας γνώστες του ναυτιλιακού χώρου σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ως χρήστες σκαφών.

Η “ΤΡΕΖΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε.” συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες στον Ελληνικό χώρο σε επίπεδο χονδρικής κατα κύριο λόγο αλλά και λιανικής, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές στη Μεσόγειο.

Δείτε από κοντά την πλούσια γκάμα των προϊόντων της όπως άγκυρες, σχοινιά, αλυσίδες, σωσίβια, σκι, ανοξείδωτα, κεραίες, power lift, προπέλες κ.α.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor