Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.13.2016

TOTEM RIBS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η TOTEM RIBS στη Boat & Fishing Show 2016

Η ΤΟΤΕΜ RIBS είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φουσκωτών σκαφών.  Σκοπός της είναι η κατασκευή ποιοτικών φουσκωτών σκαφών με έμφαση στο design, την οικονομία και τις επιδόσεις.

totem_2

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά από τη διεθνή αγορά έτσι ώστε να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα. Όλη η σειρά της κατασκευής γίνεται στο ναυπηγείο της εταιρείας, από τον σχεδιασμό των Hull έως και την τελευταία λεπτομέρεια στα εσωτερικά των σκαφών.

Στη Boat & Fishing Show θα δούμε από κοντά το εντυπωσιακό TOTEM TM – 69, ένα φουσκωτό 7,80 μέτρων το οποίο ενσωματώνει ότι ένα σύγχρονο σκάφος θα πρέπει να προσφέρει. Η μοντέρνα σχεδίαση και η ποιοτική κατασκευή εγγυάται μια πολύ καλή “μαλακή” και οικονομική πλεύση. Η γάστρα του σκάφους με τα δύο αεριζόμενα steps επιτρέπει να επιτυγχάνονται πολύ καλές επιδόσεις ακόμα και με μικρούς κινητήρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ BOAT & FISHING:

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor