Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.08.2018

TIXI – ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ελληνική Βιοτεχνία TIXI για τέταρτη χρονιά παρουσιάζει τη μεγάλη της γκάμα στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Η εταιρεία TIXI του Αλέξανδρου Τσιρώνη παρουσιάζει στην Boat&fishing show 2018 τη µεγάλη ποικιλία ψαρευτικού εξοπλισµού ελληνικής κατασκευής που διαθέτει. Στα προϊόντα της θα βρούμε ανθεκτικές πρωτότυπες απόχες, κιούρτους σε διάφορα σχήματα, καµάκια και διάφορα είδη ψαρευτικού εξοπλισμού.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει παραδοσιακές ζόκες, αλλά και μοντέρνα πρωτότυπα ζοκάκια µε χάντρες Swarovski. Για τους λάτρεις του Υ/Β ψαρέματος η εταιρεία προτείνει λάστιχα, βέργες και ψαροτούφεκα δικής της κατασκευής.

Τα προϊόντα Tixi θα τα δούμε από κοντά στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

 

www.tixi.gr

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED