Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.08.2018

TIXI – ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Ελληνική Βιοτεχνία TIXI για τέταρτη χρονιά παρουσιάζει τη μεγάλη της γκάμα στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Η εταιρεία TIXI του Αλέξανδρου Τσιρώνη παρουσιάζει στην Boat&fishing show 2018 τη µεγάλη ποικιλία ψαρευτικού εξοπλισµού ελληνικής κατασκευής που διαθέτει. Στα προϊόντα της θα βρούμε ανθεκτικές πρωτότυπες απόχες, κιούρτους σε διάφορα σχήματα, καµάκια και διάφορα είδη ψαρευτικού εξοπλισμού.

Επίσης η εταιρεία διαθέτει παραδοσιακές ζόκες, αλλά και μοντέρνα πρωτότυπα ζοκάκια µε χάντρες Swarovski. Για τους λάτρεις του Υ/Β ψαρέματος η εταιρεία προτείνει λάστιχα, βέργες και ψαροτούφεκα δικής της κατασκευής.

Τα προϊόντα Tixi θα τα δούμε από κοντά στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

 

www.tixi.gr

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor