ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.21.2019

Thomas Boats

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Thomas Boats συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Τα Ναυπηγεία THOMAS ιδρύθηκαν το 1976 από τον Θωμά Καλλιπολίτη με έδρα την Θεσσαλονίκη και κύρια δραστηριότητα την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής.

Δουλεύοντας με μεράκι και συνέπεια η εταιρία γρήγορα καθιερώνεται στον χώρο για την αξιοπιστία της, την ποιότητα των σκαφών της και την σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες της.

Από τότε και μέχρι σήμερα η εταιρία ακολουθεί πάντα ανοδική πορεία, έχοντας πλέον στο τιμόνι τους Αλέξανδρο και Στέλιο Καλλιπολίτη, γιούς του Θωμά Καλλιπολίτη, που με τις γνώσεις τους και την δυναμικότητα τους σε συνδυασμό με την προσωπική τους ψεμπειρία στην κατασκευή των σκαφών, εξελίσσουν συνεχώς την εταιρία κατασκευάζοντας σκάφη υψηλών προδιαγραφών, με πολλές καινοτομίες που συνδυάζουν τέλεια την αισθητική με την ασφάλεια και την λειτουργικότητα με την σωστή εργονομία των χώρων.

Τα Ναυπηγεία ΤΗΟΜΑS διαθέτουν μια πολύ πλούσια γκάμα μοντέλων από 4,17μ έως 5,30μ, με πολλές παραλλαγές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ψαρέματος και της αναψυχής. Όλα τα μοντέλα είναι πιστοποιημένα με CE, εντελώς αβύθιστα, κατασκευασμένα με προηγμένη τεχνολογία και ξεχωρίζουν για την μεγάλη ευστάθεια τους και την άριστη πλεύση τους ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, εξασφαλίζοντας σας την σιγουριά και ξενοιασιά που θέλετε σε κάθε σας ταξίδι. Το φινίρισμα τους είναι εξαιρετικό αφού δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το τελικό προϊόν να είναι άψογο.

Δεν είναι τυχαίο που τα σκάφη THOMAS είναι από τα πρώτα στις προτιμήσεις των επαγγελματιών του χώρου ενοικίασης σκαφών αναψυχής, όπου οι απαιτήσεις για σκάφη όμορφα, γερά, ποιοτικά, αξιόπλοα και λειτουργικά είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις εκθέσεως και κατασκευής σε μία έκταση 6.000τμ στο 26ο χλμ. Θες/νίκης – Ν. Μουδανιών. Στους άρτια εξοπλισμένους χώρους της παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη της τόσο στα σκάφη όσο και στις μηχανές και υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των πελατών της στον χώρο κατασκευής των σκαφών ώστε να λάβουν γνώση της παραγωγικής διαδικασίας.

https://www.thomasboats.gr/

Τα σκάφη της Thomas Boats θα τα βρείτε στο περίπτερο “Κέντρο Θαλάσσης ”  B.7

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image