Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.17.2023

The Funky Lure

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα ειδών αλιείας The Funky Lure συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9 – 12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

To κατάστημα The Funky Lure εκπροσωπεί μία νέα νοοτροπία στο χώρο του ερασιτεχνικού ψαρέματος!

Ο Πολυδεύκης Καζαντζόγλου και οι συνεργάτες του, χρόνια χομπίστες όλοι, προτείνουν με απόλυτο επαγγελματισμό επιλογές και λύσεις σε είδη αλιείας, βάζοντας σε προτεραιότητα την επικοινωνία, τις προσιτές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση.

Εκπροσωπώντας αξιόπιστες εταιρείες όπως οι Oceanic Team, Ryobi, Daiwa, Majorcraft, DUO, το The Funky Lure  δεσμεύεται να καλύψει τις ανάγκες σας, όπως μόνο ένας ψαράς θα ήξερε.

Επισκεφτείτε το περίπτερό μας, για να βρείτε μία εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων, από τεχνητά δολώματα, καλαμαριέρες, καλάμια και μηχανάκια για κάθε τεχνική.

Οι ψαράδες του The Funky Lure θα είναι εκεί για να καλύψουν κάθε ερώτηση και ανάγκη σας!

Το περίπτερο του The Funky Lure θα βρείτε στο περίπτερο Α.56

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor