Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.04.2022

Technohull

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Technohull συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η TECHNOHULL, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία κατασκευής πολυτελών σκαφών αναψυχής υψηλών επιδόσεων, μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 16 ετών, απολαμβάνει σήμερα όχι μόνο την ηγετική θέση στην  Ελληνική αγορά αλλά και μια ισχυρή θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επενδύοντας σημαντικά στην υψηλή τεχνολογία αλλά και στην τεχνογνωσία και υψηλή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της, η TECHNOHULL αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς εντός των Ελληνικών συνόρων αλλά και πολύ πέρα από αυτά, συναγωνιζόμενη με επιτυχία με τα μεγαλύτερα ονόματα της αγοράς διεθνώς.

Στο Boat & Fishing Show 2022, η TECHNOHULL παρουσιάζει το GT7, το νεότερο μέλος του στόλου της, που έχει ήδη ταράξει τα νερά στην κατηγορία των σκαφών μικρού – μεσαίου μεγέθους, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την άνεση και τις υψηλές επιδόσεις, με απόλυτη ισορροπία.

Μοναδικό στις διαστάσεις του, με μήκος 7,8μ και ιδιαίτερα μεγάλο πλάτος που αγγίζει τα 3,15μ, το GT7 διαθέτει ένα όμορφα σχεδιασμένο αλλά και πολύ ευρύχωρο deck, προσφέροντας άνεση υψηλού επιπέδου. Επιβεβαιώνοντας τον σχεδιαστικό χαρακτήρα της μάρκας, ο σχεδιασμός του ακολουθεί σπορ και δυναμικές γραμμές, ενώ σε επίπεδο επιδόσεων, ως γνήσιο TECHNOHULL, προσφέρει μοναδικά υψηλές επιδόσεις αλλά και μια ασύγκριτα απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Το GT7 σας περιμένει να το ανακαλύψετε στο stand Α.26-Β.25.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor