Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.09.2020

Τεχνητά δολώματα – Είδη Αλιείας OSPREY FISHINK

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Osprey Fishink με τα πρωτότυπα τεχνητά δολώματά και είδη αλιείας της συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2020 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo στις 8 -10 Μαΐου.

Στο περίπτερο της γνωστής ελληνικής εταιρείας κατασκευής τεχνητών δολωμάτων οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρούν όλη την γκάμα των πρωτότυπων κατασκευών της. Η εταιρεία κατασκευάζει καινοτόμα χειροποίητα τεχνητά δολώματα για spinning, συρτή αφρού και βυθού και ειδικά δολώματα για στοχευμένα ψαρέματα. Επίσης στα προϊόντα της περιλαμβάνονται θραψαλιέρες, καλαμαριέρες, τεχνητά δολώματα βυθού για τις τεχνικές του jigging και slow jigging κ.α.

H Osprey Fishink είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην έρευνα, την καινοτομία και την πρωτοπορία στο χώρο της αλιείας. Η εταιρεία παράγει παγίδες και θέλγητρα αλιείας που είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο αποτελεσματικά τεχνητά δολώματα που έχουν εφευρεθεί ποτέ!

Τα προϊόντα Osprey Fishink θα τα δούμε από κοντά στο περίπτερό της, στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 6-8 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

www.osprey-fishink.com

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor