ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.22.2017

Σχολή ταχύπλοων Σγουρός

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η σχολή ταχύπλοων Σγουρός στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017. Η σχολή ταχυπλόων Σγουρός προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα για τους υποψήφιους οδηγούς ταχύπλοων. Με δέκα χρόνια εξειδίκευση στον χώρο των διπλωμάτων, με άμεση και αποτελεσματική διδασκαλία.

Η σχολή ταχύπλοων σκαφών δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2004. Δύο αδέρφια, ο Μάνθος και ο Ευγένιος Σγουρός, που είχαν το μεράκι να ιδρύσουν μια σχολή εκπαίδευσης για υποψήφιους οδηγούς ταχύπλοων σκαφών και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την αγάπη τους για τη θάλασσα.
Η σχολή έχει έδρα τον Πειραιά και διαθέτει 4 σκάφη. Αυτά βρίσκονται στη Μαρίνα Γλυφάδας και την Ελευσίνα και είναι τεσσάρων έως εφτά μέτρων με ιπποδύναμη 40 – 225 ΗΡ.

Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Εργάζονται με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό ώστε να παρέχουμε στους υποψήφιους οδηγούς τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να οδηγούν τα δικά τους σκάφη στο μέλλον. Προσθέστε σε όλα αυτά και την ασφάλεια που παρέχει η σχολή και που πρέπει να υπάρχει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι που τυχόν θα παρουσιαστούν στο θαλάσσιο χώρο.

Home 1 – Business

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image