Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

02.25.2019

Σχολή Ταχύπλοων Σγουρός

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η σχολή ταχύπλοων Σγουρός συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2019 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2019 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφίων Χειριστών Ταχύπλοοων Σκαφών «ΣΓΟΥΡΟΣ» λειτουργεί απο το 2004 ως και σήμερα. Δυο αδέλφια,  ο Μάνθος και ο Ευγένιος Σγουρός  έχοντας απο μικροί το μεράκι για τη θάλασσα ίδρυσαν μια σχολή εκπαίδευσης για υποψήφιους οδηγούς ταχύπλοοων σκαφών για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την  αγάπη τους για τη θάλασσα.

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη απο το Ελληνικό Κράτος με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Εργάζονται εδω και 14 χρόνια με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό παρέχοντας στους υποψήφιους οδηγούς τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν για να οδηγούν τα δικά τους σκάφη με ασφάλεια απολαμβάνοντας τη θάλασσα και αποκτώντας όμορφες εμπειρίες.

Η Σχολή «ΣΓΟΥΡΟΣ» έχει έδρα τον Κορυδαλλό  και διαθέτει 13 σκάφη τα οποία βρίσκονται στον Πειραιά, στην Γλυφάδα και στην Ελευσίνα – 4 ως 7m με ιπποδύναμη 60 – 300hp  οπού πραγματοποιούνται και τα πρακτικά μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος.

Εδω και 14 χρόνια η Σχολή Ταχύπλοοων Σκαφών «ΣΓΟΥΡΟΣ» υποστηρίζει  όλα αυτά που οι άλλοι υπόσχονται, μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται στα τόσα χρόνια επιτυχημένης – ανόδικής πορείας της Σχολής η οποία έχει έδρα τον Κορυδαλλό και τα Παραρτήματα της εδρεύουν σε Πειραιά, Γλυφάδα, Ελευσίνα, Καλαμάτα και τώρα και στη Σκιάθο

Τη σχολή Sgouros θα τη βρείτε στο περίπτερο C.12

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor