Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.11.2018

SUNICK OUTDOOR

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H SUNICK συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Η εταιρεία SUNICK ιδρύθηκε στης αρχές του 2003, είναι πολυμορφική εταιρεία. Αφού στην γκάμα της έκτος από το κύριο αντικείμενό της που είναι τα είδη ορειβασίας, τρεξίματος, κάμπινγκ και outdoor, σκι, ειδικών προϊόντων για αποστολές και τα accessories SUNICK. Αντιπροσωπεύει και διανέμει γυαλιά ηλίου και οράσεως και έχει τμήμα που ασχολείται με την εμπορία ειδών για σκι και ποδηλασία.

Ο Νίκος Πετράκης, έχει εμπλουτίσει πάρα πολύ τη γκάμα της εταιρείας το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα την παρουσιάσει στο ευρύ κοινό αλλά και στους εμπορικούς επισκέπτες, στην έκθεση BOAT&FISHINS SHOW 2018, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI 16-18 Μαρτίου 2018.

https://www.sunick.gr/el/

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor