Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.07.2018

SPIROS KARTELIAS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Spiros Kartelias, με την τεράστια γκάμα προϊόντων της, συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Η εταιρία Spiros Kartelias στην ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo 2018, θα παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που αφορούν την κατάδυση. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι κατάδυσης του Dive Store Spiros Kartelias θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να μυήσουν τους νέους δύτες στα μυστικά των αυτόνομων καταδύσεων. Το καταδυτικό κέντρο της Spiros Kartelias είναι αναγνωρισμένο με πιστοποίηση PADI 5 star Instructor Development Center.

Στο κατάστημα SPIROS KARTELIAS θα βρείτε είδη αυτόνομης κατάδυσης και υποβρύχιου ψαρέματος. Ψαροτούφεκα, στολές, πτερύγια, καταδυτικά ρολόγια, υποβρύχιες κάμερες, νέοι καταδυτικοί φακοί μικρού όγκου με ιδιαίτερα ενισχυμένο φως, βέργες, λάστιχα αλλά και νιτσεράδες, ρουχισμό και κάθε είδους αξεσουάρ που χρειάζεται ο ψαροκυνηγός για το χόμπι του.

Επίσης θα βρούμε είδη αθλητικής κολύμβησης και θαλασσινών σπορ, καθώς και πλήρεις σειρές ενδυμάτων για κάθε θαλάσσια αλλά και outdoor δραστηριότητα.

Τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα της Spiros Kartelias θα τα βρείτε στο περίπτερό της, στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

www.spiroskartelias.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor