Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.07.2018

SPIROS KARTELIAS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Spiros Kartelias, με την τεράστια γκάμα προϊόντων της, συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Η εταιρία Spiros Kartelias στην ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo 2018, θα παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της που αφορούν την κατάδυση. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι κατάδυσης του Dive Store Spiros Kartelias θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να μυήσουν τους νέους δύτες στα μυστικά των αυτόνομων καταδύσεων. Το καταδυτικό κέντρο της Spiros Kartelias είναι αναγνωρισμένο με πιστοποίηση PADI 5 star Instructor Development Center.

Στο κατάστημα SPIROS KARTELIAS θα βρείτε είδη αυτόνομης κατάδυσης και υποβρύχιου ψαρέματος. Ψαροτούφεκα, στολές, πτερύγια, καταδυτικά ρολόγια, υποβρύχιες κάμερες, νέοι καταδυτικοί φακοί μικρού όγκου με ιδιαίτερα ενισχυμένο φως, βέργες, λάστιχα αλλά και νιτσεράδες, ρουχισμό και κάθε είδους αξεσουάρ που χρειάζεται ο ψαροκυνηγός για το χόμπι του.

Επίσης θα βρούμε είδη αθλητικής κολύμβησης και θαλασσινών σπορ, καθώς και πλήρεις σειρές ενδυμάτων για κάθε θαλάσσια αλλά και outdoor δραστηριότητα.

Τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα της Spiros Kartelias θα τα βρείτε στο περίπτερό της, στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

www.spiroskartelias.gr

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED