Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.10.2016

SPEED BOAT ACADEMY- ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφίων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών ιδρύθηκε και λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας απο τις αρχές του 2000 με έδρα το Πόρτο Ράφτη.

Ιδρυτής και εκπαιδευτής της σχολής ήταν ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ! Το μεράκι, η αγάπη και η γνώση του για τη θάλασσα μετατράπηκαν σε δίψα για μετάδοση αυτών στους υποψηφίους χειριστές που θέλουν, πέρα απο ένα δίπλωμα, να αισθάνονται κυβερνήτες και να μπορούν να ταξιδεύουν ΠΑΝΤΑ με ασφάλεια προς όλους τους προορισμούς της Ελλάδας.

Πλέον η σχολή εδρεύει στο λιμάνι της Ραφήνας (Καμάρες) από το 2013 και σκοπός της είναι, συνεχίζοντας την παράδοση, να κάνει όλους τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους χειριστές ταχυπλόων σκαφών να ταξιδεύουν στην θάλασσα με ασφάλεια και σεβασμό προς αυτην και πάντα τηρώντας τους νόμους. Εκπαιδευτής της σχολής τώρα είναι ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, γιος του ιδρυτή της.

Η σχολή διαθέτει αίθουσα πλήρως συμμορφωμένη με τις διατάξεις του Υπουργείου για τα θεωρητικά μαθήματα καθώς και δυο (2) καινούρια εκπαιδευτικά σκάφη για την πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων χειριστών.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor