ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.10.2016

SPEED BOAT ACADEMY- ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Σχολή Εκπαίδευσης Υποψηφίων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών ιδρύθηκε και λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας απο τις αρχές του 2000 με έδρα το Πόρτο Ράφτη.

Ιδρυτής και εκπαιδευτής της σχολής ήταν ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ! Το μεράκι, η αγάπη και η γνώση του για τη θάλασσα μετατράπηκαν σε δίψα για μετάδοση αυτών στους υποψηφίους χειριστές που θέλουν, πέρα απο ένα δίπλωμα, να αισθάνονται κυβερνήτες και να μπορούν να ταξιδεύουν ΠΑΝΤΑ με ασφάλεια προς όλους τους προορισμούς της Ελλάδας.

Πλέον η σχολή εδρεύει στο λιμάνι της Ραφήνας (Καμάρες) από το 2013 και σκοπός της είναι, συνεχίζοντας την παράδοση, να κάνει όλους τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους χειριστές ταχυπλόων σκαφών να ταξιδεύουν στην θάλασσα με ασφάλεια και σεβασμό προς αυτην και πάντα τηρώντας τους νόμους. Εκπαιδευτής της σχολής τώρα είναι ο ΑΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, γιος του ιδρυτή της.

Η σχολή διαθέτει αίθουσα πλήρως συμμορφωμένη με τις διατάξεις του Υπουργείου για τα θεωρητικά μαθήματα καθώς και δυο (2) καινούρια εκπαιδευτικά σκάφη για την πρακτική εκπαίδευση των υποψηφίων χειριστών.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image