Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.19.2020

Spearfishing Life | Δήμος Αδάμης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

To Spearfishing Life και ο Δήμος Αδάμης στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Το ξεκίνημα έγινε πίσω στο 2007, με τη δημιουργία ενός εκ’ των πρώτων καναλιών ψαροτούφεκου στο Ελληνικό YouTube. Σήμερα το Spearfishing Life, αριθμεί πάνω απο 55.000 συνδρομητές και είναι το μεγαλύτερο κανάλι ψαροτούφεκου στην Ελλάδα!

Ο Δημοσθένης Αδάμης είναι ένας έμπειρος ερασιτέχνης ψαράς, κάτοχος τριών Παγκόσμιων Ρεκόρ μεγαλύτερου ψαριού και ιδιοκτήτης της εταιρείας Spearfishing Life.

Σε συνεργασία με τις εταιρείες Meister και Suunto, η Spearfishing Life με ηλεκτρονικό κατάστημα το www.spearfishing-life.com, είναι αντιπρόσωπος
και διανομέας των προιόντων τους σε όλο τον κόσμο!

Η αγάπη για τη θάλασσα και η δημιουργική του φύση, τον ώθησαν στην δημιουργία, μιας σειράς μοναδικών προιόντων ρουχισμού και ειδών σπιτιού, “βγαλμένα” απ’ τη θάλασσα! Με τη χρήση αρχαίας Ιαπωνικής μεθόδου και σε συνεργασία με ελληνικές βιοτεχνίες,αποτυπώνει τα ψάρια, δημιουργώντας μια ξεχωριστή συλλογή από αγαπημένα ψάρια των ελληνικών νερών!

Στο περίπτερο της εταιρείας Meister θα παρουσιαστούν όλα τα νέα προϊόντα των τριών συνεργαζόμενων εταιρειών και ο κ.Αδάμης θα βρίσκεται εκεί, για να σας λύσει απορίες γύρω απ’ το ψαροτούφεκο,τον εξοπλισμό αλλά και τη βιντεοσκόπηση!

Στη ιστοσελίδα Spearfishing Life, θα βρείτε εκτός άλλων:

Βρείτε όλα τα προϊόντα του Spearfishing Life στο περίπτερο της Meister D.32

www.spearfishing-life.com

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor