ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.19.2020

Spearfishing Life | Δήμος Αδάμης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

To Spearfishing Life και ο Δήμος Αδάμης στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Το ξεκίνημα έγινε πίσω στο 2007, με τη δημιουργία ενός εκ’ των πρώτων καναλιών ψαροτούφεκου στο Ελληνικό YouTube. Σήμερα το Spearfishing Life, αριθμεί πάνω απο 55.000 συνδρομητές και είναι το μεγαλύτερο κανάλι ψαροτούφεκου στην Ελλάδα!

Ο Δημοσθένης Αδάμης είναι ένας έμπειρος ερασιτέχνης ψαράς, κάτοχος τριών Παγκόσμιων Ρεκόρ μεγαλύτερου ψαριού και ιδιοκτήτης της εταιρείας Spearfishing Life.

Σε συνεργασία με τις εταιρείες Meister και Suunto, η Spearfishing Life με ηλεκτρονικό κατάστημα το www.spearfishing-life.com, είναι αντιπρόσωπος
και διανομέας των προιόντων τους σε όλο τον κόσμο!

Η αγάπη για τη θάλασσα και η δημιουργική του φύση, τον ώθησαν στην δημιουργία, μιας σειράς μοναδικών προιόντων ρουχισμού και ειδών σπιτιού, “βγαλμένα” απ’ τη θάλασσα! Με τη χρήση αρχαίας Ιαπωνικής μεθόδου και σε συνεργασία με ελληνικές βιοτεχνίες,αποτυπώνει τα ψάρια, δημιουργώντας μια ξεχωριστή συλλογή από αγαπημένα ψάρια των ελληνικών νερών!

Στο περίπτερο της εταιρείας Meister θα παρουσιαστούν όλα τα νέα προϊόντα των τριών συνεργαζόμενων εταιρειών και ο κ.Αδάμης θα βρίσκεται εκεί, για να σας λύσει απορίες γύρω απ’ το ψαροτούφεκο,τον εξοπλισμό αλλά και τη βιντεοσκόπηση!

Στη ιστοσελίδα Spearfishing Life, θα βρείτε εκτός άλλων:

Βρείτε όλα τα προϊόντα του Spearfishing Life στο περίπτερο της Meister D.32

www.spearfishing-life.com

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image