Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.08.2022

Spearfishing Life

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Η Spearfishing Life συμμετέχει στην έκθεση Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρεία Spearfishing Life ξεκίνησε σαν ένα κανάλι του YouTube το 2007, με αρχικό στόχο να γίνει μια πλατφόρμα επικοινωνίας του πάθους του για την θάλασσα.

Σήμερα με σχεδόν 100.000 συνδρομητές απ’όλο τον κόσμο, είναι το μεγαλύτερο κανάλι υποβρύχιας αλιείας στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια του χώρου παγκοσμίως. O δημιουργός του καναλιού και δεινός ψαροτουφεκάς Δημοσθένης Αδάμης, κατάφερε να αποτυπώσει χρησιμοποιώντας την Ιαπωνική τέχνη Gyotakou, τα κορυφαία ψάρια των Ελληνικών βυθών στα προιόντα που δημιουργεί και διαθέτει πλέον σε όλο τον κόσμο.

Στο περίπτερο θα βρείτε τα υψηλής ποιότητας προιόντα ιματισμού που έχουν ξεχωρίσει, πολλά αξεσουάρ με θέμα την θάλασσα αλλά και
τον κορυφαίο εξοπλισμό ψαροτούφεκου-ελεύθερης κατάδυσης των εταιρειών Meister, Meandros, Suunto, OneShot που χρησιμοποιεί ο κ.Αδάμης.
Φυσικά θα παραβρίσκεται ο ίδιος για να σας βοηθήσει με πιθανές απορίες και να σας γνωρίσει από κοντά.

Τη Spearfishing Life θα βρείτε στο περίπτερο B.41.

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor