Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.01.2022

Smart Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα  Smart Fishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος  – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η εταιρεία Smart Fishing είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Ιαπωνικών εταιρειών NISSIN ARES, HARIMITSU SUMIZOKU, UNITIKA, GAN CRAFT καθώς και των εταιρειών YKR, SPANISH LURES, RAIS και KASHIMA. Επίσης εκπροσωπεί τις εταιρείες AKAMI, RUI και την Ιαπωνική SMITH. Τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπεί το SMART FISHING επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των θαλασσών μας και απευθύνονται σε εξειδικευμένες τεχνικές όπως είναι το Spinning, Eging, LRF, Shore Jigging αλλά και πολλές τεχνικές από βάρκα.

Έτσι στο SMART FISHING μπορείτε να βρείτε τα πάντα από εξειδικευμένο ψαρευτικό εξοπλισμό και το πιο σημαντικό έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας κατευθύνει σωστά και με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Το κατάστημα Smart Fishing θα βρείτε στο περίπτερο B.42

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor