Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.01.2022

Smart Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα  Smart Fishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος  – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η εταιρεία Smart Fishing είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Ιαπωνικών εταιρειών NISSIN ARES, HARIMITSU SUMIZOKU, UNITIKA, GAN CRAFT καθώς και των εταιρειών YKR, SPANISH LURES, RAIS και KASHIMA. Επίσης εκπροσωπεί τις εταιρείες AKAMI, RUI και την Ιαπωνική SMITH. Τα προϊόντα των εταιρειών που εκπροσωπεί το SMART FISHING επιλέγονται με βάση τις ανάγκες των θαλασσών μας και απευθύνονται σε εξειδικευμένες τεχνικές όπως είναι το Spinning, Eging, LRF, Shore Jigging αλλά και πολλές τεχνικές από βάρκα.

Έτσι στο SMART FISHING μπορείτε να βρείτε τα πάντα από εξειδικευμένο ψαρευτικό εξοπλισμό και το πιο σημαντικό έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας κατευθύνει σωστά και με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Το κατάστημα Smart Fishing θα βρείτε στο περίπτερο B.42

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED