ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.11.2016

Skalis Outdoor

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία SKALIS OUTDOOR αποκλειστικά στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat Fishing Show 2016.

Οι φίλοι του ψαρέματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει όπως DAIWA, OKUMA, GAMAKATSU, ALIGATOR, OLYMPUS, SPRO, SAVAGE GEAR κ.α. οίκων.

Skalis_16_4

Η Β.&Λ. ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ ασχολείται με τις εισαγωγές και το εμπόριο στα είδη αλιείας, κυνηγιού και κατάδυσης, αντιπροσωπεύοντας και εισάγοντας προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων της παγκόσμιας αγοράς στον χώρο, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, την κάλυψη της αγοράς με ποιοτικά και προσιτά προϊόντα και την συνεχή παρακαταθήκη των προϊόντων τους.

Skalis_16_7

Από τις νέες της εγκαταστάσεις ελέγχεται ένα πανίσχυρο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την επικράτεια όπου μπορείτε να βρείτε  τα προϊόντα της καθώς και το προνομιακό service που προσφέρει η εταιρεία.
Η Β.&Λ. ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ με την σημερινή της μορφή ιδρύθηκε το 2006 αλλά η ιστορία της ξεκινά το 1975 από τον βασικό ιδρυτή της, Κο Αντώνη Σκαλή.

Skalis_16_6

Το 2006, έγινε το μεγάλο βήμα με την μετεγκατάσταση της εταιρείας στον νέο υπερσύγχρονο χώρο 600τμ σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Αθήνας, στο 9ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης με στόχο την άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Skalis_16_5

 

Skalis_16_2 Skalis_16_8

 

www.skalisoutdoor.com

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image