Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.11.2016

Skalis Outdoor

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία SKALIS OUTDOOR αποκλειστικά στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat Fishing Show 2016.

Οι φίλοι του ψαρέματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρείες που αντιπροσωπεύει όπως DAIWA, OKUMA, GAMAKATSU, ALIGATOR, OLYMPUS, SPRO, SAVAGE GEAR κ.α. οίκων.

Skalis_16_4

Η Β.&Λ. ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ ασχολείται με τις εισαγωγές και το εμπόριο στα είδη αλιείας, κυνηγιού και κατάδυσης, αντιπροσωπεύοντας και εισάγοντας προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων της παγκόσμιας αγοράς στον χώρο, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, την κάλυψη της αγοράς με ποιοτικά και προσιτά προϊόντα και την συνεχή παρακαταθήκη των προϊόντων τους.

Skalis_16_7

Από τις νέες της εγκαταστάσεις ελέγχεται ένα πανίσχυρο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την επικράτεια όπου μπορείτε να βρείτε  τα προϊόντα της καθώς και το προνομιακό service που προσφέρει η εταιρεία.
Η Β.&Λ. ΣΚΑΛΗΣ ΕΠΕ με την σημερινή της μορφή ιδρύθηκε το 2006 αλλά η ιστορία της ξεκινά το 1975 από τον βασικό ιδρυτή της, Κο Αντώνη Σκαλή.

Skalis_16_6

Το 2006, έγινε το μεγάλο βήμα με την μετεγκατάσταση της εταιρείας στον νέο υπερσύγχρονο χώρο 600τμ σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της Αθήνας, στο 9ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης με στόχο την άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Skalis_16_5

 

Skalis_16_2 Skalis_16_8

 

www.skalisoutdoor.com

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor