Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.09.2020

Ναυτιλιακός εξοπλισμός σκαφών Skafatos

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Skafatos συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Με το φυσικό κατάστηµά του αλλά και την έντονη διαδικτυακή του παρουσία µέσω του e-shop www.skafatos.gr, κατάφερε σε σύντοµο χρονικό διάστηµα να κερδίσει την εµπιστοσύνη µας µε την άµεση εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιµές και πάνω απ’ όλα τον σεβασµό προς τον πελάτη.

Ο SKAFATOS ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην αγορά των e-shop µε ναυτιλιακά είδη που δεν διαθέτουν φυσικό κατάστηµα, προσφέροντάς µας την ευκαιρία να δούµε από κοντά τα προϊόντα που µας ενδιαφέρουν πριν προχωρήσουµε σε κάποια αγορά. Το ευγενικό προσωπικό του καταστήµατος είναι έτοιµο να µας υποδεχθεί καθηµερινά και να µας βοηθήσει να επιλέξουµε τα κατάλληλα προϊόντα για εµάς και τις ανάγκες µας.

Στους δύο ορόφους του καταστήµατος SKAFATOS βρίσκονται όλα όσα χρειάζεται ένα σκάφος. Σωστικά εγκεκριµένου τύπου, υλικά συντήρησης (International, 3M, Eumaria, Sikaflex) σχοινιά διαφόρων τύπων και µεγεθών, άγκυρες, καθαριστικά, φουσκωτά σκάφη, εξωλέµβιες, καλύµµατα σκάφους, θαλάσσια παιχνίδια και SUP, αποτελούν ένα κοµµάτι από τη µεγάλη και συνεχώς αυξανόµενη γκάµα προϊόντων που διαθέτει.

Επιπλέον, στον SKAFATO διατίθεται ρουχισµός της Marinepool και της Viking για προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόµενα, αλλά και η επιλογή να προµηθευτούµε οµαδικές στολές ή στολές πληρωµάτων µε το λογότυπο µας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας SKAFATOS είναι να προσφέρει µία ξεχωριστή εµπειρία αγορών σε έναν ιδιαίτερο χώρο, φυσικό και διαδικτυακό.

Την εταιρία Skafatos θα βρείτε στο περίπτερο B.16

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor