Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.01.2022

Shearwater – Next Boats

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Δείτε τα φουσκωτά Shearwater αποκλειστικά στη Boat & Fishing Show 2022!

H NExt Generation Boats, κατασκευάζει σκάφη υψηλής ποιότητας με έμφαση στα τουριστικά και high performance RIB. Κατασκευάζει και εξάγει τα Shearwater, αντιπροσωπεύει τα εντυπωσιακά Artic Blue, και συμμετέχει σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες σε εντυπωσιακά project σκαφών.

Η Next Generation Boats ιδρύθηκε το 2006 από φίλους που μοιράζονταν το ίδιο πάθος για τη θάλασσα και τα Ribs. Το 2009 κατασκευάστηκε το πρώτο Shearwater 860 CC (Κεντρική Κονσόλα) στην Ελλάδα, συνθέτοντας ένα επαναστατικό σκάφος ανοικτής θαλάσσης, αλλά με πιο μεσογειακή διάταξη καταστρώματος, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται εγγυημένη οικονομική πλεύση σε όλες τις συνθήκες.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να κατασκευάζει και να υποστηρίζει το φουσκωτό κάθε πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Από την ίδρυση της εταιρείας, η Next Generation Boats είναι αφοσιωμένη στις αξίες της: ασφάλεια, αισθητική, ποιότητα, απόδοση.

Θα βρείτε τα σκάφη Shearwater στο περίπτερο Α.17

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor