Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.10.2016

SEVEN SEAS YACHTS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η SEVEN SEAS YACHTS στηνΈκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2016.

Οι λάτρεις των κλασικών ταχύπλοων μπορεί να εντυπωσιάζονται από τις επιδόσεις των σημερινών σκαφών, όμως δύσκολα θα αισθανθούν την ίδια συγκίνηση όπως όταν αντικρίζουν ένα κλασικό ταχύπλοο με τις γραμμές των πρώτων εκείνων σκαφών που το διεθνές jet set έδωσε τόσο αίγλη και φήμη.

Η Seven Seas Yachts «αναβίωσε» την κλασική αυτή σχεδίαση σε ένα πολυεστερικό σκάφος που συνδυάζει κομψότητα, τεχνολογία και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Το project Hermes Speedster είναι Ελληνικό και ήδη το σκάφος βρίσκεται σε παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, πόσο μάλιστα όταν συνδυάζεται με έναν κινητήρα Jet Drive, όπου σύμφωνα με την εταιρεία με έναν κινητήρα 120 ίππων φτάνει τα 40 mph και με κατανάλωση 5,5 λτ./ώρα! Υπολογίζουν ότι στους 155 ίππους κινητήρα η ταχύτητα θα ξεπεράσει και τα 45 mph.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hermes Speedster, αλλά και τα υπόλοιπα σκάφη της Seven Seas στην έκθεση Boat & Fishing Show 2016.

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor