ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.31.2017

Seafighter RIB

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Seafighter παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο μοντέλο ULTIMEIGHT, στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017, 7 – 9 Απριλίου, Helexpo Maroussi.

Το SEAFIGHTER ULTIMEIGHT, είναι ένα open deck φουσκωτό μήκους οκτώ μέτρων, σχεδιασμένο με εξαιρετικά σπορ χαρακτήρα. Έχει άριστη πλεύση που συνδυάζει την άνεση και την ασφάλεια. Στο κατάστρωμα δεσπόζει η μεγάλη κεντρική κονσόλα με το όμορφο παρμπρίζ που περιλαμβάνει τουαλέτα ενώ διαθέτει bucket καθίσματα, τετραθέσιο καναπέ πρύμνης και sundeck. Το σκάφος μπορεί να δεχθεί είτε κινητήρα εξωλέμβιο είτε έσω-έξω μέχρι 350 Hp.

Το 2008 ο Πέτρος Καραμιχάλης δημιούργησε την εταιρεία SEAFIGHTER RIB, η οποία κατασκευάζει στην Ελλάδα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές φουσκωτά σκάφη με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την σταθερότητα της πλεύσης.

Τα σκάφη της εταιρείας είναι μοναδικά και ιδιαίτερα για να καλύπτουν τις ανάγκες και να πληρούν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Τα άριστα υλικά κατασκευής σε συνδυασμό με την προσωπική επίβλεψη του ιδιοκτήτη- κατασκευαστή καθώς και ο σεβασμός της προσωπικής επιλογής των πελατών μας δημιουργούν τελικά τα σκάφη που ο καθένας ονειρεύεται.

www.seafighter-rib.gr

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image