Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.31.2017

Seafighter RIB

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Seafighter παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο μοντέλο ULTIMEIGHT, στην έκθεση Boat & Fishing Show 2017, 7 – 9 Απριλίου, Helexpo Maroussi.

Το SEAFIGHTER ULTIMEIGHT, είναι ένα open deck φουσκωτό μήκους οκτώ μέτρων, σχεδιασμένο με εξαιρετικά σπορ χαρακτήρα. Έχει άριστη πλεύση που συνδυάζει την άνεση και την ασφάλεια. Στο κατάστρωμα δεσπόζει η μεγάλη κεντρική κονσόλα με το όμορφο παρμπρίζ που περιλαμβάνει τουαλέτα ενώ διαθέτει bucket καθίσματα, τετραθέσιο καναπέ πρύμνης και sundeck. Το σκάφος μπορεί να δεχθεί είτε κινητήρα εξωλέμβιο είτε έσω-έξω μέχρι 350 Hp.

Το 2008 ο Πέτρος Καραμιχάλης δημιούργησε την εταιρεία SEAFIGHTER RIB, η οποία κατασκευάζει στην Ελλάδα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές φουσκωτά σκάφη με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την σταθερότητα της πλεύσης.

Τα σκάφη της εταιρείας είναι μοναδικά και ιδιαίτερα για να καλύπτουν τις ανάγκες και να πληρούν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Τα άριστα υλικά κατασκευής σε συνδυασμό με την προσωπική επίβλεψη του ιδιοκτήτη- κατασκευαστή καθώς και ο σεβασμός της προσωπικής επιλογής των πελατών μας δημιουργούν τελικά τα σκάφη που ο καθένας ονειρεύεται.

www.seafighter-rib.gr

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED