Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.05.2023

Sea Sun Smile – Rent Boat – Private Cruises

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Βρείτε την εταιρία εκμίσθωσης σκαφών Sea Sun Smile στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Ανακαλύψτε μοναδικούς προορισμούς και φανταστικές παραλίες! Απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο και χαρείτε αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή και τους φίλους σας! Νοικιάστε πιστοποιημένα και ασφαλή σκάφη και ζήστε το φετινό καλοκαίρι με την ασφάλεια και την εμπειρία της Sea Sun Smile boats.

Τα σκάφη μας

Κομψά, εκλεπτυσμένα, πολυτελή και δυνατά είναι μόνο μερικές λέξεις που έρχονται στο μυαλό όταν κάνετε το πρώτο βήμα στο Viper Magnum. Ευρύχωρο, με καθίσματα, ειδικές επιλογές αποθήκευσης, εργονομικά σχεδιασμένοι χώροι τιμονιού, καθώς και ένας τεράστιος αριθμός προτύπων και επιλογών βοηθούν να κάνουν τις εκδρομές σας στο νερό μια πιο αξέχαστη περιπέτεια.

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED