Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.05.2023

Sea Sun Smile – Rent Boat – Private Cruises

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Βρείτε την εταιρία εκμίσθωσης σκαφών Sea Sun Smile στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Ανακαλύψτε μοναδικούς προορισμούς και φανταστικές παραλίες! Απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο και χαρείτε αξέχαστες διακοπές με την οικογένεια ή και τους φίλους σας! Νοικιάστε πιστοποιημένα και ασφαλή σκάφη και ζήστε το φετινό καλοκαίρι με την ασφάλεια και την εμπειρία της Sea Sun Smile boats.

Τα σκάφη μας

Κομψά, εκλεπτυσμένα, πολυτελή και δυνατά είναι μόνο μερικές λέξεις που έρχονται στο μυαλό όταν κάνετε το πρώτο βήμα στο Viper Magnum. Ευρύχωρο, με καθίσματα, ειδικές επιλογές αποθήκευσης, εργονομικά σχεδιασμένοι χώροι τιμονιού, καθώς και ένας τεράστιος αριθμός προτύπων και επιλογών βοηθούν να κάνουν τις εκδρομές σας στο νερό μια πιο αξέχαστη περιπέτεια.

 

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor