Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

02.25.2019

Sea Quest – Κ. Καραντώνης Γ. Κατσάμπας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Sea Quest συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Στο περίπτερο της Sea Quest θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά το εντυπωσιακό 9.40 Semi cabin το οποίο υπάρχει πλέον διαθέσιμο και σε αναβαθμισμένη open έκδοση!

Η νέα εποχή Sea Quest βρίσκει και το 760, ένα από τα πιο επιτυχημένα φουσκωτά σκάφη της μεσαίας κατηγορίας, με ανανεωμένη εμφάνιση, σύγχρονη αισθητική και βελτιώσεις σε καίρια σημεία της γάστρας και του καταστρώματος.

Η Sea Quest δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια και το 760 είναι από τα πρώτα μοντέλα της. Η εταιρεία κατασκευάζει φουσκωτά σκάφη μέχρι και 10 μέτρα, open, cabin και semi cabin. Τον τελευταίο καιρό η Sea Quest προχώρησε στην αναβάθμιση των ήδη επιτυχημένων μοντέλων της, και το ξεκίνημα έγινε από το 760.

Η Sea Quest διαθέτει την εμπειρία και την υποδομή να κατασκευάζει ποιοτικά σκάφη με εξαιρετική πλεύση σε όλες τις θαλάσσιες συνθήκες. Κύριος γνώμονας του ναυπηγείου είναι η προσωπική ικανοποίηση του κάθε πελάτη.

www.sea-quest.gr

Τη Sea Quest θα βρείτε στο περίπτερο B.3

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor