Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.08.2018

SEA QUEST – Κώστας Καραντώνης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η ελληνική εταιρεία κατασκευής φουσκωτών σκαφών Sea Quest θα συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Στο περίπτερο της Sea Quest θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά το αναβαθμισμένο 760. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα φουσκωτά σκάφη της μεσαίας κατηγορίας. Το 760 έρχεται με  ανανεωμένη εμφάνιση, σύγχρονη αισθητική και βελτιώσεις σε καίρια σημεία της γάστρας και του καταστρώματος. Είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αίσθηση!

Η Sea Quest δημιουργήθηκε πριν από 13 χρόνια και το 760 είναι από τα πρώτα μοντέλα της. Η εταιρεία κατασκευάζει φουσκωτά σκάφη μέχρι και 10 μέτρα, open, cabin και semi cabin. Τον τελευταίο καιρό η Sea Quest προχώρησε στην αναβάθμιση των ήδη επιτυχημένων μοντέλων της, και το ξεκίνημα έγινε από το 760.

Η Sea Quest διαθέτει την εμπειρία και την υποδομή να κατασκευάζει ποιοτικά σκάφη με εξαιρετική πλεύση σε όλες τις θαλάσσιες συνθήκες. Κύριος γνώμονας του ναυπηγείου είναι η προσωπική ικανοποίηση του κάθε πελάτη.

Το καινούριο Sea Quest θα το βρούμε στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

www.sea-quest.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor