Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.18.2017

Sea-Mountain

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Sea-Mountain στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος

Η εταιρία Sea-Mountain, ιδρύθηκε από τον Αμανατίδη Ιωάννη το 2005 στα Λουτρά Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια. Η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης καθώς και η καθολική αποδοχή που έτυχε στην τοπική αγορά, μας οδήγησαν το 2008 στο τόλμημα της δημιουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Το www.sea-mountain.gr έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους διαδικτυακούς προορισμούς, για όλους τους φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την καθιέρωση, είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στις συναλλαγές με τους πελάτες μας, η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στις διαδικτυακές πωλήσεις, καθώς και η συνεχής προσπάθεια μας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Το www.sea-mountain.gr απο την πρώτη μέρα της γέννησης του, σαν σκοπό είχε να παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Αυτόν τον σκοπό συνεχίζουμε να υπηρετούμε ακούραστα μέχρι και σήμερα.
Στο περίπτερο θα παρουσιαστούν προϊόντα από τις κορυφαίες αντιπροσωπίες της χώρας μας για τεχνικές από σκάφος, καθώς και εξειδικευμένες προτάσεις αγοράς ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις. Στο περίπτερο θα είναι παρών ο Σταύρος Κουστιμπής και το www.stakou.gr για θαλασσινές συζητήσεις και εμπειρίες.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED