ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.18.2017

Sea-Mountain

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Sea-Mountain στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος

Η εταιρία Sea-Mountain, ιδρύθηκε από τον Αμανατίδη Ιωάννη το 2005 στα Λουτρά Αιδηψού στην Βόρεια Εύβοια. Η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης καθώς και η καθολική αποδοχή που έτυχε στην τοπική αγορά, μας οδήγησαν το 2008 στο τόλμημα της δημιουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Το www.sea-mountain.gr έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους διαδικτυακούς προορισμούς, για όλους τους φίλους των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την καθιέρωση, είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στις συναλλαγές με τους πελάτες μας, η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στις διαδικτυακές πωλήσεις, καθώς και η συνεχής προσπάθεια μας για να γινόμαστε καλύτεροι.

Το www.sea-mountain.gr απο την πρώτη μέρα της γέννησης του, σαν σκοπό είχε να παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Αυτόν τον σκοπό συνεχίζουμε να υπηρετούμε ακούραστα μέχρι και σήμερα.
Στο περίπτερο θα παρουσιαστούν προϊόντα από τις κορυφαίες αντιπροσωπίες της χώρας μας για τεχνικές από σκάφος, καθώς και εξειδικευμένες προτάσεις αγοράς ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις. Στο περίπτερο θα είναι παρών ο Σταύρος Κουστιμπής και το www.stakou.gr για θαλασσινές συζητήσεις και εμπειρίες.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image