ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.19.2020

Sea Delta RIB Manufacturer

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία κατασκευής φουσκωτών Sea Delta συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi

Η Sea Delta είναι μία νεοσύστατη εταιρία στο χώρο του σκάφους πολλά υποσχόμενη.

Γιατί ένα Sea Delta

Οι λόγοι που πρέπει να διαλέξεις ένα σκάφος της εταιρείας μας είναι οι χαμηλές καταναλώσεις και οι υψηλές επιδόσεις ,που λόγο του ειδικού σχεδιασμού της πατέντας που έχει δημιουργήσει και κατέχει η εταιρεία μας, μπορούμε να έχουμε ένα προβάδισμα από τον ανταγωνισμό και κάθε σκάφος συμβατικής σχεδίασης.

Η καλή πλεύση της γάστρας μας σε όποιο καιρό, αφού μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και μεγαλύτερα σκάφη. Αυτό προέκυψε  από τον καλό αρχικό σχεδιασμό αλλά και απο την επιμονή μας για ένα άρτιο αποτέλεσμα κάνοντας δοκιμές για δύο χρόνια πριν μείνουμε ικανοποιημένοι από τις μετρήσεις και την αίσθηση στη θάλασσα.

Η ποιότητα κατασκευής, το φινίρισμα και ο βασικός εξοπλισμός των σκαφών μας  συναντάται σε πολύ ακριβότερα σκάφη. Συνολικά τα σκάφη μας έχουν μια αναλογία τιμής / ποιότητας-επιδόσεων -καταναλώσεων που  δεν έχουν τα σκάφη του ανταγωνισμού.

Ενώ το κόστος χρήσης είναι στις μέσες τιμές της αγοράς ,το κόστος  χρήσης είναι εκτός συναγωνισμού  αφού οι καταναλώσεις είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε όλο το φάσμα των στροφών,ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες ταξιδίου. Τέλος από τα βασικότερα ατού των σκαφών μας, είναι ότι μπορούν να φορέσουν χαμηλότερους σε ιπποδύναμη κινητήρες άρα και φτηνότερο κόστος, χωρίς να χάνουν σε επιδόσεις.

Τη Sea Delta θα βρείτε στο περίπτερο B10a

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image