Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.12.2016

SAIL MARINE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η SAIL MARINE ναυτιλιακά είδη στη Έκθεση ΣκάφοςΨάρεμα Boat & Fishing Show 2016.

Η εταιρεία Sail Marine έχει μια συνεπή παρουσία 21 ετών στο χώρο των “ναυτιλιακών ειδών”, παρέχοντας τα προϊόντα της σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και φιλική εξυπηρέτησή του κοινού, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε λογικές τιμές. Τα προϊόντα της sail marine καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των ειδών ναυτιλίας. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη με την ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Σκοπός της είναι να προσφέρει σε εσάς τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στις αγορές του εξωτερικού, για να ικανοποιήσει τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, καθώς και των συνεργατών και των πελατών σας.

Στη Boat & Fishing Show 2016 θα παρουσιάσει την πολύ μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, από όλους τους οίκους του εξωτερικού που εκπροσωπεί.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor