ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.16.2020

Planet Blue Diving Center – Κώστας Θωκταρίδης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Κέντρο Καταδύσεων Planet Blue Diving Center συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2020 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2020 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Ο Κώστας Θωκταρίδης είναι ένας από τους γνωστότερους αυτοδύτες της χώρας μας με αρκετές παγκόσμιες πρωτιές στις καταδύσεις μικτών αερίων, αλλά και ιδιοκτήτης του Κέντρου Καταδύσεων Planet Blue Diving Center. Με έδρα το Λαύριο και την υποστήριξη των συνεργατών του προσφέρει, ημερήσιες εκδρομές με σκάφος, αυτόνομες καταδύσεις σε περισσότερα από 50 καταδυτικά σημεία για την εξερεύνηση ναυαγίων πλοίων και αεροσκαφών, υφάλους, σπηλιές κλπ. Δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την μοναδική εμπειρία της κατάδυσης υπό την μαγευτική θέα του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού. Ανοικτά όλο τον χρόνο και με δυνατότητα διαμονής σε κοντινά καταλύματα της περιοχής.

Στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο  παρέχοντας πληροφορίες για κοντινούς αλλά και μακρινούς καταδυτικούς προορισμούς, με γνώμονα το ανεξάντλητο προσωπικό αρχείο του Κώστα Θωκταρίδη.

Το Planet Blue θα βρείτε στο περίπτερο C.28

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image