Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.08.2016

Planet Blue Diving Center

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Ο Κώστας Θωκταρίδης είναι ένας από τους γνωστότερους αυτοδύτες της χώρας μας με αρκετές παγκόσμιες πρωτιές στις καταδύσεις μικτών αερίων, αλλά και ιδιοκτήτης του Κέντρου Καταδύσεων Planet Blue Diving Center. Με έδρα το Λαύριο και την υποστήριξη των συνεργατών του προσφέρει, ημερήσιες εκδρομές με σκάφος, αυτόνομες καταδύσεις σε περισσότερα από 50 καταδυτικά σημεία για την εξερεύνηση ναυαγίων πλοίων και αεροσκαφών, υφάλους, σπηλιές κλπ.

planetblue2_2016 PlanetBlue3_2016

Δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την μοναδική εμπειρία της κατάδυσης υπό την μαγευτική θέα του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού. Ανοικτά όλο τον χρόνο και με δυνατότητα διαμονής σε κοντινά καταλύματα της περιοχής.

planetblue4_16

Στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο  παρέχοντας πληροφορίες για κοντινούς αλλά και μακρινούς καταδυτικούς προορισμούς, με γνώμονα το ανεξάντλητο προσωπικό αρχείο του Κώστα Θωκταρίδη.

planetblue5_16

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

 

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED