Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.23.2022

Pathos Pro Spearfishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία “Pathos Pro Spearfishing” συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου , MEC Παιανίας!

Η εταιρία “Pathos” γεννήθηκε αρχικά από την επιθυμία του Άγγελου Μιχαλόπουλου να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ψαροντούφεκο. Βασίστηκε σε μια ιδέα που σχεδιάστηκε το 1996 , από την αγάπη του για την αλιεία και τη θάλασσα. Η οικογένεια του κατασκευαστή, από το 1970, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά του θαλάσσιου εξοπλισμού που παράγουν κυρίως προϊόντα κολύμβησης, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες κλπ.

Το πρώτο ψαροτούφεκο το 2000, αφού δοκιμάστηκε από πεπειραμένους ψαροντουφεκάδες, τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδείχθηκαν θεαματικά και επιβεβαιώθηκαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ Κασσού το 2002. Σύντομα ήρθε η έναρξη της επιτυχούς συνεργασίας της Pathos και της ιταλικής εταιρείας Effe-sub. Το 2006, ο “Pathos” αποδείχτηκε και πάλι ηγέτης καινοτομίας στον κόσμο του ψαροντούφεκου.

Σήμερα, η εταιρία παρέχει μια πλήρη σειρά προϊόντων για την υπεράκτια αλιεία, όπως τα πτερύγια Carbon, αδιάβροχοι σάκοι, πέλματα, επώνυμα ρούχα αξεσουάρ και έχει τοπικούς διανομείς σε 64 χώρες.

Την εταιρία Pathos θα τη βρείτε στο περίπτερο B.40

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED