Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.09.2020

Pathos Pro Spearfishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία “Pathos Pro Spearfishing” συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου , Helexpo Maroussi!

Η εταιρία “Pathos” γεννήθηκε αρχικά από την επιθυμία του Άγγελου Μιχαλόπουλου να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ψαροντούφεκο. Βασίστηκε σε μια ιδέα που σχεδιάστηκε το 1996 , από την αγάπη του για την αλιεία και τη θάλασσα. Η οικογένεια του κατασκευαστή, από το 1970, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά του θαλάσσιου εξοπλισμού που παράγουν κυρίως προϊόντα κολύμβησης, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες κλπ.

Το πρώτο ψαροτούφεκο το 2000, αφού δοκιμάστηκε από πεπειραμένους ψαροντουφεκάδες, τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδείχθηκαν θεαματικά και επιβεβαιώθηκαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ Κασσού το 2002. Σύντομα ήρθε η έναρξη της επιτυχούς συνεργασίας της Pathos και της ιταλικής εταιρείας Effe-sub. Το 2006, ο “Pathos” αποδείχτηκε και πάλι ηγέτης καινοτομίας στον κόσμο του ψαροντούφεκου.

Σήμερα, η εταιρία παρέχει μια πλήρη σειρά προϊόντων για την υπεράκτια αλιεία, όπως τα πτερύγια Carbon, αδιάβροχοι σάκοι, πέλματα, επώνυμα ρούχα αξεσουάρ και έχει τοπικούς διανομείς σε 64 χώρες.

Την εταιρία Pathos θα τη βρείτε στο περίπτερο D.35-D.37

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor