Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.25.2022

Pantaenius

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Pantaenius συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Ρίξτε’ το αγαπημένο σας σκάφος στο νερό έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο ότι είναι πλήρως καλυμμένο. Τόσο εύκολο όσο το κάνει η Pantaenius δεν έχει γίνει ποτέ ξανά!

Ως οι κορυφαίοι ειδικοί στην ασφάλιση θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής στην Ευρώπη, προσφέρουμε tailor-made κάλυψη για ιδιοκτήτες, κυβερνήτες, πληρώματα και ναυλωτές για περισσότερο από 50 χρόνια.
Σήμερα είμαστε στην θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας όχι μόνο εξατομικευμένη ασφαλιστική προστασία αλλά και κάλυψη που είναι απολύτως αποδεδειγμένη στην πράξη. Έχουμε ενσωματώσει τον πλούτο της εμπειρίας μας στους προσφερόμενους όρους και τους τελειοποιήσαμε στην ελάχιστη λεπτομέρεια. Πάνω από 100.000 πελάτες επωφελούνται των μοναδικών μας όρων ασφάλισης και της περίφημης εξυπηρέτησης μας σε περιπτώσεις αξιώσεων.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί σας τις καλύψεις ‘’All Risk ‘’ και ‘’Motor Protection Plus’’ και όλη την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η Εταιρία.

Την Pantaenious θα βρείτε στο περίπτερο C.10

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED