Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.25.2022

Pantaenius

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Pantaenius συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Ρίξτε’ το αγαπημένο σας σκάφος στο νερό έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο ότι είναι πλήρως καλυμμένο. Τόσο εύκολο όσο το κάνει η Pantaenius δεν έχει γίνει ποτέ ξανά!

Ως οι κορυφαίοι ειδικοί στην ασφάλιση θαλαμηγών και σκαφών αναψυχής στην Ευρώπη, προσφέρουμε tailor-made κάλυψη για ιδιοκτήτες, κυβερνήτες, πληρώματα και ναυλωτές για περισσότερο από 50 χρόνια.
Σήμερα είμαστε στην θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας όχι μόνο εξατομικευμένη ασφαλιστική προστασία αλλά και κάλυψη που είναι απολύτως αποδεδειγμένη στην πράξη. Έχουμε ενσωματώσει τον πλούτο της εμπειρίας μας στους προσφερόμενους όρους και τους τελειοποιήσαμε στην ελάχιστη λεπτομέρεια. Πάνω από 100.000 πελάτες επωφελούνται των μοναδικών μας όρων ασφάλισης και της περίφημης εξυπηρέτησης μας σε περιπτώσεις αξιώσεων.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί σας τις καλύψεις ‘’All Risk ‘’ και ‘’Motor Protection Plus’’ και όλη την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η Εταιρία.

Την Pantaenious θα βρείτε στο περίπτερο C.10

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor