ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.16.2020

Optimist – Δήμας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Δήμας συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η ατομική επιχείρηση Δ. Δήμας έκανε την έναρξή της το 1981 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή πολυεστερικών κατασκευών και σκαφών αναψυχής. Το 1998, ο Δημήτρης Δήμας κατασκευάζει το αγωνιστικό σκάφος Optimist, για το οποίο λαμβάνει την έγκριση κατασκευής από την IODA και κατατάσσεται ως ένας από 33 κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο και μοναδικός στην Ελλάδα. Τα σκάφη τυγχάνουν  θερμής υποδοχής και υποστήριξης από τους Ναυτικούς Ομίλους της χώρας και του εξωτερικού, καθώς συμμετέχουν σε αγώνες της Διεθνούς κλάσης ιστιοφόρων σκαφών optimist όπου και καταλαμβάνουν σημαντικές διακρίσεις.

Το Δεκέμβριο του 1999, αγοράζεται από την Ιρλανδία το καλούπι του ιστιοφόρου ZZAP, με αποκλειστικότητα για την Ελλάδα από την επιχείρηση Δ. ΔΗΜΑΣ. Επίσης την ίδια χρονιά μετά την καταμέτρηση της ISAF ολοκληρώνεται η κατασκευή του αγωνιστικού σκάφους EUROPE Ολυμπιακής κατηγορίας. Το 2019 κατασκευάζεται το ιστιοφόρο σκάφος Dimas 435 αποκλειστικά σχεδιασμένο από τον Δ. Δήμα. Mε μήκος 4,35 μέτρα είναι ιδανικό για 4 άτομα, διαθέτει κινητή καρίνα και τιμόνι ώστε να μπορεί να βγαίνει μέχρι την παραλία και μεταφέρεται εύκολα. Απευθύνεται σε ιδιώτες, ομίλους, ξενοδοχεία.

Η επιχείρηση πραγματοποιεί πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα, όλων των προϊόντων της, μέσω συνεργατών, ή και απευθείας σε εταιρείες και ιδιώτες. Η σχεδίαση και οι κατασκευές γίνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα έχοντας την δυνατότητα να διατηρείται χαμηλά το κόστος παραγωγής, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Την εταιρία Δήμας θα τη βρείτε στο περίπτερο B.5a

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image