Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.23.2022

One Shot – Πέτρος Ζωγράφος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H One Shot του Πέτρου Ζωγράφου συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η ONESHOT είναι μια νέα εταιρεία που σχεδιάζει και παράγει καινοτόμα προϊόντα για το ψαροντούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση, στοχεύοντας σε μια πιο ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία στη θάλασσα. Ιδρύθηκε το 2021 και έχει καταφέρει ήδη να δημιουργήσει ποιοτικά και πρωτοπόρα προϊόντα, προσθέτοντας συνεχώς νέα στη συλλογή της.

Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία για πρώτη φορά να συμμετάσχουμε στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, και να δείξουμε όλη την γκάμα των προϊόντων μας, καθώς και να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα!

Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται εργονομικά και κατασκευάζονται αποκλειστικά με γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή σε βάθος χρόνου, καθώς και την ευκολία χρήσης από τον ψαροντουφεκά και τον ελεύθερο δύτη.

Τη One Shot θα τη βρείτε στο περίπτερο Β56a

 

 

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor