Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.25.2017

ONAQUA

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ONAQUA  για ακόμα μία φορά θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo, που διοργανώνεται μαζί με την Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας όπως το ιδιαίτερα δημοφιλές Santa Anna που έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικό ως SUP αλλά και ως Wind SUP.

 

Τις φουσκωτές SUP σανίδες Nautique που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως SUP για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα, ως πλατφόρμα για κολύμβηση και ηλιοθεραπεία είτε ως ένα σκάφος tender για να βγούμε στη στεριά. To ανατομικό φουσκωτό στρώμα για δύο άτομα Cabana Lounge που είναι ιδανικό για να περάσουμε την ημέρα μας στη θάλασσα αφού προσφέρει πολυτελή άνεση καθώς και ένα αφαιρούμενο σκίαστρο/τέντα με αεραγωγούς. Το Ocean Pool που είναι μία φορητή, φουσκωτή, πλωτή πισίνα με ενσωματωμένη περίφραξη με πλέγμα βάθους 2.4μ και είναι σχεδιασμένη για να κρατά μακριά ακόμα και το μικρότερο θαλάσσιο οργανισμό. To Chelan HB kayak της Aquaglide που έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία, περιπέτεια αλλά και για κάθε άλλη κωπηλατική δραστηριότητα καθώς και άλλα πολλά δημοφιλή και πρακτικά προϊόντα.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor