ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.25.2017

ONAQUA

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ONAQUA  για ακόμα μία φορά θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo, που διοργανώνεται μαζί με την Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας όπως το ιδιαίτερα δημοφιλές Santa Anna που έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικό ως SUP αλλά και ως Wind SUP.

 

Τις φουσκωτές SUP σανίδες Nautique που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως SUP για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα, ως πλατφόρμα για κολύμβηση και ηλιοθεραπεία είτε ως ένα σκάφος tender για να βγούμε στη στεριά. To ανατομικό φουσκωτό στρώμα για δύο άτομα Cabana Lounge που είναι ιδανικό για να περάσουμε την ημέρα μας στη θάλασσα αφού προσφέρει πολυτελή άνεση καθώς και ένα αφαιρούμενο σκίαστρο/τέντα με αεραγωγούς. Το Ocean Pool που είναι μία φορητή, φουσκωτή, πλωτή πισίνα με ενσωματωμένη περίφραξη με πλέγμα βάθους 2.4μ και είναι σχεδιασμένη για να κρατά μακριά ακόμα και το μικρότερο θαλάσσιο οργανισμό. To Chelan HB kayak της Aquaglide που έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία, περιπέτεια αλλά και για κάθε άλλη κωπηλατική δραστηριότητα καθώς και άλλα πολλά δημοφιλή και πρακτικά προϊόντα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image