Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.14.2018

ONAQUA – Χρήστος Μαράκης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ONAQUA  για ακόμα μία φορά θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo, που διοργανώνεται μαζί με την Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας όπως το ιδιαίτερα δημοφιλές Santa Anna που έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικό ως SUP αλλά και ως Wind SUP.

Τις φουσκωτές SUP σανίδες Nautique που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως SUP για να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα, ως πλατφόρμα για κολύμβηση και ηλιοθεραπεία είτε ως ένα σκάφος tender για να βγούμε στη στεριά. To ανατομικό φουσκωτό στρώμα για δύο άτομα Cabana Lounge που είναι ιδανικό για να περάσουμε την ημέρα μας στη θάλασσα αφού προσφέρει πολυτελή άνεση καθώς και ένα αφαιρούμενο σκίαστρο/τέντα με αεραγωγούς. Το Ocean Pool που είναι μία φορητή, φουσκωτή, πλωτή πισίνα με ενσωματωμένη περίφραξη με πλέγμα βάθους 2.4μ και είναι σχεδιασμένη για να κρατά μακριά ακόμα και το μικρότερο θαλάσσιο οργανισμό. To Chelan HB kayak της Aquaglide που έχει σχεδιαστεί για ψυχαγωγία, περιπέτεια αλλά και για κάθε άλλη κωπηλατική δραστηριότητα καθώς και άλλα πολλά δημοφιλή και πρακτικά προϊόντα.

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED