Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.09.2018

NORTH SAILING

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία NORTH SAILING συμμετέχει για πρώτη φορά στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Στην έκθεση θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό το Rakser Sloop 700, ένα σκάφος ιδανικό για ενοικίαση και θαλασσινές εκδρομές, δυνατό και  έξυπνο όπως το όνομα του.

Η North Sailing είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου. Η αγάπη για την ιστιοπλοΐα και την θάλασσα είναι η αιτία της δημιουργίας της North Sailing. Ο στόλος της αποτελείται από ιστιοφόρα 35 έως 52 πόδια. Όλα τα σκάφη της είναι άριστα συντηρημένα και οργανωμένα, ώστε να πληρούν τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα. Στόχος της είναι να προσφέρει ασφαλείς και άνετες κρουαζιέρες στη Θάσο και τα υπόλοιπα νησιά που βρίσκονται στο Βόρειο Αιγαίο, για όσους θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους με ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Το νέο Rakser Sloop 700 το οποίο δεν απαιτεί να έχετε δίπλωμα Skipper.
Δυνατό και έξυπνο όπως το όνομα του.

Αρχική

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor