Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.23.2022

Nerd Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Nerd Fishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 -13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Nerd Fishing είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης χειροποίητων καλαμιών και τεχνητών δολωμάτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στο μικρό διάστημα που δραστηριοποιείται έχει καταφέρει να αναπτύξει best sellers καινοτόμα προϊόντα, εξειδικευμένα για το μεσογειακό ψάρεμα, όπως το καλάμι “Twitcher” για LRF ενώ τα καλάμια της “Mojo MicroJigger” και “HRF Jigger” είναι ήδη στα χέρια εκατοντάδων ψαράδων που θέλουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα την τεχνική τους.

Στον τομέα των επιδιορθώσεων και αναβαθμίσεων καλαμιών η Nerd Fishing έχει αναλάβει καλάμια που ήδη καυχώνται ψάρια τρόπαια. Στην έκθεση, σε συνεργασία με γνωστούς ψαράδες όπως ο Γιώργος Τυρίκος και ο Νίκος Μπεκιάρης, θα μας παρουσιάσει τα χειροποίητα καλάμια της τόσο για LRF/HRF και τεχνικές spinning από ακτή όσο και για Slow Pitch Jigging από βάρκα.

Επίσης, θα μας παρουσιάσει μια σειρά από χειροποίητα, handpainted τεχνητά καθώς και τη σειρά “Psaraki” για LRF που πρόκειται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Ο Γιώργος Καλαγάνης και ο Αντώνης Μεσημέρης θα είναι διαθέσιμοι για κάθε φίλο που θέλει να φτιάξει ένα δικό του, μοναδικό καλάμι, να αναβαθμίσει το καλάμι που ήδη έχει ή να εξερευνήσει τον κόσμο του custom γενικότερα!

Πάντα με πείσμα και μεράκι για καινοτομία και αυθεντικότητα.

Τη Nerd Fishing θα βρείτε στο περίπτερο B.51

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor