Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.20.2022

Ναυτίλος Α.Ε

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Ναυτίλος Α.Ε. συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η ΝΑΥΤΙΛΟΣ Α.Ε. , Νο1 Αλυσίδα Ναυτιλιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο του εξοπλισμού σκαφών. Με τη λειτουργία εξειδικευμένων καταστημάτων τα οποία διαθέτουν ευρεία γκάμα προϊόντων, με έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, συνδυάζει την άμεση ανταπόκριση με την εξειδίκευση, σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για τον εξοπλισμό του Σκάφους.

Τα 7 φυσικά καταστήματα, τα οποία διαθέτει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο όπως και το E-shop, εξοπλίζουν άρτια όλα τα είδη σκαφών μέχρι και 150 πόδια, καθώς φιλοξενούν την πλήρη συλλογή προϊόντων των μεγαλύτερων brands ανά τον κόσμο στο Ναυτιλιακό εξοπλισμό με τα οποία συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει, όπως είναι οι Lewmar, Seajet, Liros, Rutgerson, Spinlock, Crewsaver, Wichard, Raymarine, Simrad, B&G, Shurhold, Clinazur, Yachticon, Whisper Power, κ.α.

Στη Boat & Fishing Show 2022 θα παρουσιάσει εργάτες V1/2/3, bow thruster, βιτζιρέλα EVO και OCEAN όπως και τις άγκυρες DELTA αλλά και την νέα γενιά άγκυρας EPSILON από τη Lewmar, τα εξαιρετικής ποιότητας, υφαλοχρώματα από τη SeaJet Yacht Paint, την Ηλεκτρική Εξωλέμβια SPIRIT 1.0 Plus αλλά και την VAQUITA Μοτέρ για μετατροπή SUP/Καγιάκ σε Ηλεκτροκίνητο της Epropulsion, τα υποβρύχια φώτα Ocean Led και τέλος το φουσκωτό RIB Dolphin 320 και Kinglight 200 της Nautend.

Την εταιρία Ναυτίλος Α.Ε. θα βρείτε στο περίπτερο C.16

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor