Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.07.2018

NAUTICA CENTER – Κωνσταντίνος Βλάχος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Όπως κάθε χρόνο, η NAUTICA CENTER αποκλειστικά και μόνο στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Η εταιρία NAUTICA CENTER αποτελεί μία κάθετη μονάδα πώλησης και υποστήριξης σκαφών αναψυχής παντός τύπου. Εισάγει τα πολυεστερικά σκάφη QUICKSILVER, και τα φουσκωτά του γνωστού Ιταλικού οίκου ZAR. Παράλληλα κατασκευάζει τα τρέιλερ ΔΡΟΜΕΥΣ για τα οποία, όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ.
Τα φουσκωτά σκάφη TIGER, είναι ότι πιο καινούργιο έχει να μας παρουσιάσει και δεν πρέπει να το χάσετε, αφού έχει πετύχει την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την τιμή.
Επίσης τα θαλάσσια ποδήλατα της AQUABLUE, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό εργαλείο, τόσο για ιδιώτες, όσο και τους επαγγελματίες του χώρου της θάλασσας.
Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος θα συμμετέχει με όλη της τη γκάμα στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο.

https://nautica-center.car.gr/boats/

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED