ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.15.2016

MR COMPANY

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η μεγάλη εισαγωγική εταιρεία MR Company στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2016.

Η εταιρία MR δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου Ειδών Δώρου και αξεσουάρ για Outdoor δραστηριότητες. Στόχος της είναι να προσφέρει ιδιαίτερα, πρωτότυπα και χρηστικά προϊόντα πολύ καλής ποιότητας και σε πολύ καλή τιμή. Η εταιρία έχει την αποκλειστική διανομή Ελλάδος και Κύπρου μεταξύ των άλλων τα εξής Brands.

mr-company

True Utility

True Utility σημαίνει «αληθινή χρησιμότητα» κι αυτό ακριβώς προσφέρουν τα προϊόντα αυτής της αξιόπιστης και πρωτοπόρας βρετανικής εταιρίας: gadgets πραγματικά χρήσιμα, σε τόσο μικρό μέγεθος που χωράνε ακόμα και στην πιο μικρή τσέπη. Πανίσχυροι φακοί σε απίστευτα μικρό μέγεθος, μίνι πολυεργαλεία που συνδυάζουν μέχρι και 11 διαφορετικά εργαλεία σε μόλις 7,5 εκατοστά, πολυεργαλεία-μπρελόκ τα οποία περιλαμβάνουν 3 διαφορετικά κατσαβίδια μαζί με άλλα 5 εργαλεία κι όμως έχουν το μέγεθος ενός κλειδιού… Τα προϊόντα της True Utility είναι τόσο μικρά και ελαφριά που μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι τα έχει μαζί του, αλλά όταν τα χρειαστεί, είναι σίγουρος ότι βρίσκονται εκεί! Πρόκειται για μικρούς θησαυρούς για τις καθημερινές μας ανάγκες, αλλά και ιδανικά gadgets για τις εξορμήσεις μας στη φύση.

NEBO & IPROTEC

Μια σειρά από καινοτόμους φακούς, οι οποίοι ανήκουν στα παγκόσμια Best Seller στο είδος τους. Σχεδιασμένοι στις ΗΠΑ προσφέρουν προδιαγραφές, μοναδικό εξελιγμένο design και έντονο φως μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από λειτουργίες. Είναι διαθέσιμοι για πρώτη φορά στην αγορά της Ευρώπης και έτοιμοι να «φωτίσουν τον δρόμο» στους λάτρεις των Outdoor δραστηριοτήτων. Είναι επίσης ιδανικοί και για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο και την εργασία!

Scouting

Η σειρά Scouting περιλαμβάνει μια γκάμα από Camping και Outdoor προϊόντα, όπως φακοί, σουγιάδες, παγούρια, σφυρίχτρες ,κλπ., τα οποία αντανακλούν την πλούσια κληρονομιά του προσκοπισμού από το 1907. Όλα τα προϊόντα έχουν μια νοσταλγική προσκοπική όψη, αλλά κυρίως έχουν βελτιωθεί με την τελευταία τεχνολογία – έτσι δεν φαίνονται μόνο τέλεια, αλλά έχουν και άριστη απόδοση!

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image