Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.15.2016

MR COMPANY

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η μεγάλη εισαγωγική εταιρεία MR Company στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2016.

Η εταιρία MR δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου Ειδών Δώρου και αξεσουάρ για Outdoor δραστηριότητες. Στόχος της είναι να προσφέρει ιδιαίτερα, πρωτότυπα και χρηστικά προϊόντα πολύ καλής ποιότητας και σε πολύ καλή τιμή. Η εταιρία έχει την αποκλειστική διανομή Ελλάδος και Κύπρου μεταξύ των άλλων τα εξής Brands.

mr-company

True Utility

True Utility σημαίνει «αληθινή χρησιμότητα» κι αυτό ακριβώς προσφέρουν τα προϊόντα αυτής της αξιόπιστης και πρωτοπόρας βρετανικής εταιρίας: gadgets πραγματικά χρήσιμα, σε τόσο μικρό μέγεθος που χωράνε ακόμα και στην πιο μικρή τσέπη. Πανίσχυροι φακοί σε απίστευτα μικρό μέγεθος, μίνι πολυεργαλεία που συνδυάζουν μέχρι και 11 διαφορετικά εργαλεία σε μόλις 7,5 εκατοστά, πολυεργαλεία-μπρελόκ τα οποία περιλαμβάνουν 3 διαφορετικά κατσαβίδια μαζί με άλλα 5 εργαλεία κι όμως έχουν το μέγεθος ενός κλειδιού… Τα προϊόντα της True Utility είναι τόσο μικρά και ελαφριά που μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι τα έχει μαζί του, αλλά όταν τα χρειαστεί, είναι σίγουρος ότι βρίσκονται εκεί! Πρόκειται για μικρούς θησαυρούς για τις καθημερινές μας ανάγκες, αλλά και ιδανικά gadgets για τις εξορμήσεις μας στη φύση.

NEBO & IPROTEC

Μια σειρά από καινοτόμους φακούς, οι οποίοι ανήκουν στα παγκόσμια Best Seller στο είδος τους. Σχεδιασμένοι στις ΗΠΑ προσφέρουν προδιαγραφές, μοναδικό εξελιγμένο design και έντονο φως μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από λειτουργίες. Είναι διαθέσιμοι για πρώτη φορά στην αγορά της Ευρώπης και έτοιμοι να «φωτίσουν τον δρόμο» στους λάτρεις των Outdoor δραστηριοτήτων. Είναι επίσης ιδανικοί και για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο και την εργασία!

Scouting

Η σειρά Scouting περιλαμβάνει μια γκάμα από Camping και Outdoor προϊόντα, όπως φακοί, σουγιάδες, παγούρια, σφυρίχτρες ,κλπ., τα οποία αντανακλούν την πλούσια κληρονομιά του προσκοπισμού από το 1907. Όλα τα προϊόντα έχουν μια νοσταλγική προσκοπική όψη, αλλά κυρίως έχουν βελτιωθεί με την τελευταία τεχνολογία – έτσι δεν φαίνονται μόνο τέλεια, αλλά έχουν και άριστη απόδοση!

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED