Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.01.2022

Μπαρού Μαρία και ΣΙΑ ΕΕ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία ΜΠΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα & Κύπρο, της Ιταλικής εταιρίας TRABUCCO INTERNATIONAL SRL συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρία ΜΠΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ με την πολύχρονη παρουσία & αξιοπιστία της, στον χώρο του ψαρέματος έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων με συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα & την Κύπρο. Η εταιρία ΜΠΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ παρουσιάζει όλα τα νέα προϊόντα ειδών αλιείας από όλες τις τεχνικές ψαρέματος Surfcasting, Spinning, Match fishing, Jigging, Trolling, Nage Japan fishing κλπ. Με την τεχνογνωσία, την εμπειρία & την Ιταλική φινέτσα της TRABUCCO καθώς και τις συμβουλές των Αθλητών-Πρωταθλητών που απαρτίζουν τις ομάδες της Ιταλικής εταιρίας TRABUCCO & RAPTURE το αποτέλεσμα του εξοπλισμού ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ψαρά.

Την εταιρία ΜΠΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΕΕ θα βρείτε στο περίπτερο Α 45

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor