Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.13.2020

Motocraft SA

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Motocraft συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η Motocraft Α.Ε. προσφέρει κινητήρες, συστήματα πρόωσης, ηλεκτρογεννήτριες, ναυτιλιακά συστήματα και εξοπλισμό για απαιτητικές εφαρμογές σε σκάφη αναψυχής, επαγγελματικά, κρατικών υπηρεσιών και superyacht.
Με ισχυρές και πολυετείς συνεργασίες με τους πλέον καθιερωμένους οίκους του εξωτερικού, η MOTOCRAFT εδραιώθηκε με την αξιοπιστία της ως συνεργάτης προτίμησης εντός και εκτός συνόρων. H MOTOCRAFT χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει συμβουλεύει τους πελάτες της σε όλη την διαδικασία της επιλογής και αγοράς δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη τεχνική κάλυψη και υποστήριξη κατά την διάρκεια ζωής των προϊόντων.

Στην έκθεση του Boat & Fishing Show 2020 θα βρείτε την MOTOCRAFT στο περίπτερο C4, όπου θα μπορέσετε να δείτε από κοντά την πρώτη εξωλέμβια πετρελαίου υψηλών αποδόσεων OXE Diesel, ηλεκτροκίνητους κινητήρες Torqeedo, τους πρωτοποριακούς εσωλέμβιους κινητήρες Mercruiser καθώς και ναυτιλιακό εξοπλισμό της Ιταλικής Quick Nautical Equipment.

Τη Motocraft θα βρείτε στο περίπτερο C.4

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor