Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

02.24.2020

MEKY HELLAS – Mediterranean Hydrodynamic Research Centre

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η MEKY HELLAS συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Ο Δρ. Αντώνιος Μαντουβάλος έχει δημιουργήσει μια ελίτ διεθνούς ομάδα από ταλαντούχους ανθρώπους από όλους τους κλάδους της μηχανικής, της επιστήμης και του σχεδιασμού με τεχνογνωσία σε θαλάσσια σκάφη και πλωτές κατασκευές με πολυετή εμπειρία. Η εταιρία στοχεύει σε μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις και συνεργασίες, σχεδιάζοντας τα σκάφη του αύριο. Η εστιασμένη δικτύωση και εξειδίκευση στον τομέα της ναυτιλίας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο σε κάθε φάση των προϊόντων τους.

Το ιστορικό της MEKY αποτελείται από έναν αήττητο αριθμό αποδεδειγμένων καινοτομιών και προϊόντων στη θάλασσα που με επαναστατικό τρόπο βελτίωσαν την επιχειρηματική δραστηριότητα των πελατών.

Θα βρείτε την MEKY HELLAS και τον Αντώνη Μαντούβαλο στο περίπτερο C.6B

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor