Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.07.2018

MEISTER – ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΑΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η MEISTER, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ BOAT & FISHING SHOW 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ, 16 – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, HELEXPO MAROUSSI.

Στο περίπτερο της εταιρείας Meister θα παρουσιαστούν όλα τα νέα προϊόντα και οι φίλοι του υποβρυχίου ψαρέματος και της κατάδυσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον κ. Χαλά προσωπικά, αλλά και το εξειδικευμένο team των συνεργατών του.

Η εταιρεία Meister δραστηριοποιείται από το 2013 στην κατασκευή στολών κατάδυσης, πέδιλων και αξεσουάρ. Ο Γιάννης Χαλάς πριν προχωρήσει στη δημιουργία της καινούριας εταιρείας υπήρξε για 13 χρόνια συνιδιοκτήτης της εταιρείας XXone και ήταν υπεύθυνος στην κατασκευή, εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων της.

Την προσφορά της Meister στους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου συμπληρώνουν πρωτοποριακά συστήματα εκπαίδευσης και εκμάθησης (σχολεία ελεύθερης κατάδυσης, σεμινάρια ψαροντούφεκου κ.α.).

«Η Meister, με όλους τους ανθρώπους που την συνθέτουν, υπόσχεται να βρίσκεται πάντα πλάι στον ελεύθερο δύτη, ψαροντουφεκά ή, γενικά, λάτρη του «γαλάζιου», να τον στηρίζει και να καλύπτει κάθε του ανάγκη στο νερό. Με εκτίμηση» Γιάννης Χαλάς

www.meister.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor