Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.17.2020

Mega Salapatas – Suzuki Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το πολυκατάστημα Σαλαπάτας συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Το πολυκατάστημα Σαλαπάτας είναι οικογενειακή και ελληνική επιχείρηση που εδρεύει στο Ναύπλιο.

Κύριοι άξονες του καταστήματος είναι η τεράστια ποικιλία σε Ηλεκτρικά Είδη, Είδη Αλιείας, Κυνηγετικά Είδη και είδη Ναυσιπλοΐας και κατάδυσης.

Το 1975  στην Αγία Τριάδα ξεκίνησε ο Σαλαπάτας Κων/νος του Βασιλείου από ένα μαγαζί 10τ.μ. με ηλεκτρολογικό υλικό, 2 κουζίνες, 1 πλυντήριο και 1 τηλεόραση. Σιγά σιγά και με πολύ δουλειά και μεράκι το “μαγαζάκι” έγινε 50 τ.μ. στη συνέχεια όλοι μαζί κάναμε το δικό μας πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα στην Αγία Τριάδα 350 τ.μ.

Το 1999  η εταιρεία  μεγαλώνει  ανοίγοντας 2ο κατάστημα 450 τ.μ. στο Ναύπλιο (Άργους 47). Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού αρχίζουν να δραστηριοποιούνται και τα παιδιά, Βασίλης, Χρήστος και Γεωργία τα οποία με την υποστήριξη και εμπιστοσύνη των παλαιών και καινούριων πελατών που απέκτησε, έκαναν το μεγάλο βήμα και το 2008 μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο χώρο  στην Άρια Ναυπλίου 1300 τ.μ. και 4700 τ.μ. πάρκινγκ  τη μεγαλύτερη ελληνική έκθεση ηλεκτρικών στην περιοχή μας.

Από το 2009, εκπλήσσοντας την αγορά διευρύναμε την γκάμα μας σε έπιπλα κήπου, γραφείου, σπιτιού, όργανα γυμναστικής, ξύλινα σπίτια, πλαστικές αποθήκες, είδη κάμπινγκ, ποδήλατα.

Aπό το 2011 για τους λάτρεις των θαλασσών γινόμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Αργολίδας της Suzuki Marine – Ranieri – Suzumar – Capelli με μεγάλη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών.

Ένα χρόνο μετά στη γκάμα μας προστίθεται και η ενασχόληση με το κυνήγι εξοπλίζοντας έτσι το κατάστημά μας με όπλα (κυνηγετικά και πυροβόλα), είδη ρουχισμού, στρατιωτικά είδη, φυσίγγια και σφαίρες. Kαθώς βρισκόμαστε σε παραθαλάσσια περιοχή από το κατάστημά μας δεν θα μπορούσε να λείπει η αλιεία. Ερχόμαστε πιο κοντά στον επαγγελματία και ερασιτέχνη ψαρά δίνοντάς του όλα τα εφόδια που χρειάζεται για την υλοποίηση του στόχου του. Ναυτιλιακά είδη, είδη αλιείας καθώς και ζωντανά δολώματα.

H εταιρεία  Σαλαπάτας έχει ως αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρικών συσκευών, ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, είδη γραφείου, όργανα γυμναστικής, χρηματοκιβώτια, οπλοκιβώτια, πληροφορική, είδη κάμπινγκ, σόμπες πετρελαίου & ξυλόσομπες, ξύλινα σπίτια, πλαστικές αποθήκες, εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης, σκάφη πλαστικά, φουσκωτά και jetski.

www.megasalapatas.gr

Την εταιρία Mega Salapatas θα την βρείτε στο περίπτερο C.9-C.11

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor