Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.06.2018

MEANDROS SPEARFISHING

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ MEANDROS SPEARFISHING ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ BOAT & FISHING SHOW 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ, 16 – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, HELEXPO MAROUSSI.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα βρούμε μια μεγάλη γκάμα από ψαροτούφεκα και τα παρελκόμενά τους, μηχανισμούς σκανδάλης, βέργες, μουλινέ, λάστιχα, καμπάνες κ.λπ. Επίσης θα υπάρχει ό,τι είναι απαραίτητο σε ένα υποβρύχιο ψαροκυνηγό, στολές κατάδυσης, πέδιλα και λεπίδες, μάσκες και αναπνευστήρες, ζώνες, έρματα και καταδυτικά μαχαίρια. Σε ειδικά σταντ θα βρούμε σάκους μεταφοράς και είδη ρουχισμού, όλα με την απαράμιλλη ποιότητα της εταιρείας Μeandros.

Η εταιρεία Meandros δημιουργήθηκε το 2008 παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμα σχεδίαση, ποιοτική κατασκευή και εξαιρετική λειτουργία, όπως το πρωτοποριακό μουλινέ ΜΙΤΟΣ, που έγινε και παραμένει σημείο αναφοράς στον τομέα του.

Η συνεχής ερεύνα και μελέτη πάνω σε νέες καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και συνεχών πειραματισμών μέσα και έξω από το νερό έφεραν στο φως καινοτόμα, ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα.

Πολύ σύντομα τα προϊόντα Meandros έγιναν δημοφιλή και απέκτησαν φανατικούς χρήστες στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όντας η βασική επιλογή όχι μονό απαιτητικών ψαροτουφεκάδων αλλά και καταξιωμένων αθλητών υποβρύχιας  αλιείας.

Αποκλειστικά και μόνο στην έκθεση BOAT&FISHING SHOW 2018, 16-18 Μαρτίου HELEXPO MAROUSSI.

www.meandros-sub.com

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED