Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.06.2018

MEANDROS SPEARFISHING

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ MEANDROS SPEARFISHING ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ BOAT & FISHING SHOW 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ, 16 – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, HELEXPO MAROUSSI.

Στο περίπτερο της εταιρείας θα βρούμε μια μεγάλη γκάμα από ψαροτούφεκα και τα παρελκόμενά τους, μηχανισμούς σκανδάλης, βέργες, μουλινέ, λάστιχα, καμπάνες κ.λπ. Επίσης θα υπάρχει ό,τι είναι απαραίτητο σε ένα υποβρύχιο ψαροκυνηγό, στολές κατάδυσης, πέδιλα και λεπίδες, μάσκες και αναπνευστήρες, ζώνες, έρματα και καταδυτικά μαχαίρια. Σε ειδικά σταντ θα βρούμε σάκους μεταφοράς και είδη ρουχισμού, όλα με την απαράμιλλη ποιότητα της εταιρείας Μeandros.

Η εταιρεία Meandros δημιουργήθηκε το 2008 παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα με καινοτόμα σχεδίαση, ποιοτική κατασκευή και εξαιρετική λειτουργία, όπως το πρωτοποριακό μουλινέ ΜΙΤΟΣ, που έγινε και παραμένει σημείο αναφοράς στον τομέα του.

Η συνεχής ερεύνα και μελέτη πάνω σε νέες καινοτόμες ιδέες, σε συνδυασμό με την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και συνεχών πειραματισμών μέσα και έξω από το νερό έφεραν στο φως καινοτόμα, ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα.

Πολύ σύντομα τα προϊόντα Meandros έγιναν δημοφιλή και απέκτησαν φανατικούς χρήστες στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όντας η βασική επιλογή όχι μονό απαιτητικών ψαροτουφεκάδων αλλά και καταξιωμένων αθλητών υποβρύχιας  αλιείας.

Αποκλειστικά και μόνο στην έκθεση BOAT&FISHING SHOW 2018, 16-18 Μαρτίου HELEXPO MAROUSSI.

www.meandros-sub.com

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor