Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.28.2023

Mastro Fishing

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Mastro Fishing συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9 – 12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρία μας θα λάβει μέρος στην έκθεση BOAT&FISHING SHOW 2023 όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα τα προϊόντα μας, 100% ελληνικής κατασκευής.

Σας περιμένουμε να δείτε από κοντά τα ψαροτούφεκα, τις τρίαινες, τις βέργες, τα λάστιχα και όλα τα προϊόντα MASTRO υποβρύχιου ψαρέματος.

Τα λαστιχοβόλα ψαροτούφεκα αλουμινίου MASTRO SUB καθώς και όλα τα παρελκόμενά τους, έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια πλέον στην ελληνική αγορά προσφέροντας αξιοπιστία, σταθερή υψηλή ποιότητα, εξειδικευμένη after sales υποστήριξη και ασυναγώνιστες τιμές.

Με πείρα και παράδοση πολλών δεκαετιών στη χονδρική πώληση ειδών αλιείας & υποβρύχιου ψαρέματος στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, θα χαρούμε να σας δούμε όλους προσωπικά στο περίπτερό μας Α48 , να σας δείξουμε αναλυτικά όλα τα προϊόντα μας και να κουβεντιάσουμε παρέα τους καλύτερους τρόπους συνεργασίας με το κατάστημά σας.

www.fishing-mastro.gr

www.mastrosub.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor